Bas en Monique gaan Trouwen

 
bezoekers: 6317
pagina's bekeken: 11852
www.onzebruiloftsite.nl
Onze Dierenbende

Onze Dierenbende

Mag ik jullie voorstellen. aan onze Dierenbende.
​Elvis :
Elvis  is geboren op 15-08-2008. Ik (Monique) kwam Elvis op marktplaats tegen.Ik was meteen verliefd op dat heerlijke ondeugende koppie. Hij was toen 5 maanden. Hij leefde destijds op een boerderij waar hij erg verwaarloosd was. ook had hij geen haren meer op zijn oren en rug. Maar allemaal korsten. Ondanks dat rende Elvis blij naar Dimitry en mij toe. Ik kon hem niet achter laten. 1jaar later kwam ik erachter dat Elvis aan bijde heupen HD heeft. Elvis is een lieve ondeugende hond waar we allemaal erg veel van houden.
Rocky :
​Rocky is geboren samen met zijn zusje Lovelight op 6-04-2007. Ik (Monique) was schaakles aan het geven. Toen ik gebeld werd ,of ik Pleuntje(moeder Rocky en Lovelight)wilde helpen met de bevalling. rocky bracht ik als eerste op de wereld. Daarna zijn zusje. Rocky is een echte springer. Hij kan hoog springen. en heeft daarmee zelfs in de krant gestaan. Rocky is een echte man in het huis. een zorgzame man. Die niet vlug bang is. en me elke ochtend trouw wakker maakt door kusjes te geven.
Lovelight :
lovelight is ons Dametje. en zusje van Rocky ze kwam als 2e op de wereld. Toen ze klein was. was ze een echte waterrat . ze speelde graag in het water van het zwembadje. Lovelight is het liefste bij Dimitry , daar kan ze heerlijk op schoot liggen tijdens he computeren.
Eternity : 
is goren op 6-05-2012. haar moeder is een Maincoon met stamboom. haar vader naar wat we vermoeden een wilde kater. Eternity is ons kindje. Toen we wisten dat Eternity bij ons mocht komen wonen. vertelde we iedereen vol trots dat we gezinsuitbreiding kregen. Ha Ha wat niet door iedereen in dank werd afgenomen..Eternity is een echt aanwezige tutje. zoals wij haar noemen. Ze is een baasje en laat dat ook echt merken. als ze vlees van ons wil afpakken (wat natuurlijk niet mag) slaat ze ons gerust.