Bas en Monique gaan Trouwen

 
bezoekers: 6315
pagina's bekeken: 11850
www.onzebruiloftsite.nl
Over Bas

Goede dag, hier wat informatie over mij, de bruidegom.

​Ik ben geboren in Tilburg in 1967, als jongste van 4 kinderen. Ik was een echte nakomeling, ik kwam 5 jaar na de laatste .
​Mijn ouders hadden een drogisterij op de burgemeester van de mortelplein, en we woonden boven de winkel.
​Als kind kwam ik vaak bij de buren, bakkerij van Erven, waar ik ook vaak op zaterdag ging werken om een centje bij te verdienen.
​Via de christoffelschool ben ik naar de canisius mavo gegaan, om halverwege naar de lts te gaan om een banketbakkersopleiding te volgen. Met deze papieren ben ik tenslotte bij Delicia ( hagelslagfabriek ) terecht gekomen, waar ze toen nog mensen vroegen met een bakkersdiploma. 
​Inmiddels werk ik er al 28 jaar, en nog steeds met veel plezier.

​De grootste hobbie`s van mij waren het spelen van L.O.T.U.S bij de ehbo en bedrijven, en later kwam daar ook nog L.O.T.U.S. instructeur bij, om andere mensen op te leiden .

​tevens was ik helemaal gek op diepzee duiken. Mijn eerste proefduik was in Thailand, en was meteen helemaal verkocht. Eenmaal terug in Nederland heb ik mezelf meteen opgegeven om cursussen te volgen.
​algauw was ik zelfs duikinstructeur, maar daar heb ik weinig mee gedaan.
​Mijn mooiste ervaringen met duiken heb ik opgedaan op Bonaire, waar ik ook meteen mijn diepste duik ooit heb gemaakt, 55 meter diep. 

​Monique heb ik leren kennen via vrienden, en algauw werd ik stapelverliefd op haar.
​inmiddels zijn we enkele jaren verder, en is onze liefde nog groter geworden, en zullen we binnenkort een gelukkig stel zijn.